KadoBon steunt middenstand

Op 25 augustus 2015, over deze onderwerpen: Lokale economie

Het gemeentebestuur geeft vanaf 15 september een KadoBon uit die kan worden uitgegeven in 27 handelszaken op de Bredabaan. Daar kunnen er nog bijkomen.

Er zijn KadoBons beschikbaar met twee verschillende bedragen, er zijn er van 10 en van 25 euro. Ze zijn verkrijgbaar op drie verschillende plaatsen, het onthaal van het gemeentehuis, de bibliotheek op de Bredabaan en de dienst toerisme, eveneens aan de Bredabaan.

"Het idee begon twee jaar geleden al te rijpen onder mijn voorganger Philip Cools", stelt huidig schepen van Lokale Economie Tom Versompel (N-VA). "Onze middenstand heeft het tijdens de heraanleg van de Bredabaan niet gemakkelijk gehad. Daarom willen we hen nu op deze manier ondersteunen. Bij de KadoBon kan apart een mooi cadeaudoosje worden gekocht", gaat Versompel verder. "Uit onderzoek is gebleken dat de klant dertig procent meer besteed met een cadeaubon. Als hij of zij een cadeaubon heeft en iets van 32 euro wil kopen, dan zal hij dat niet laten. We hopen dat we nog een aantal winkels aan het lijstje kunnen toevoegen. De zaken waar de KadoBon kan worden uitgegeven krijgen een sticker die ze aan de etalage kunnen kleven", voegt schepen Versompel er nog aan toe.

Copyright © 2015 Concentra. Alle rechten voorbehouden - Gazet van Antwerpen - Jan Brys

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is