Tim Verschueren

Ondervoorzitter

Beroep
Zelfstandig ondernemer personenverzorging (masseur, pedicure,...)
In een vorig leven paracommando, blauwhelm, bewakingsagent en waardetransporteur.

Opleiding
A2 diploma Moderne Talen en diverse opleidingen Syntra & Sivo (avondonderwijs)

Gezin
Gehuwd met Els Geylen
Kinderen: 4

Hobby's
Natuur (vroeger actief lid/leiding Natuur 2000 geweest), tuinieren, ruime interesse in ecologie, criminologie en politiek. Interesse in diverse actuele dossiers (politiek e.a), ook oudere dossiers (bv.Bende van Nijvel,...)

Sport
Momenteel op een laag pitje (vorige jaren Start to Run en elke zondag 15 km door Peerdsbos en omgeving). Bedoeling is dit terug op te pakken in combinatie met andere (team)sport.

Ambities
Evolueren van een Don Quichote naar een moderne versie van Robin Hood. Geen egotripper of haantje de voorste, eerder een dieseltreintje dat uiteindelijk ook op zijn bestemming komt. Haast en spoed is immers zelden goed. Doch alles is mogelijk in de toekomst ! Het kan verkeren, zei Bredero.

Reden lidmaatschap N-VA
Omdat ik het roepen op de zijlijn beu ben en me wel degelijk wil inzetten om een positieve evolutie te brengen in deze maatschappij. Ik wil een steentje bijdragen om samen met anderen het pad te vormen naar die verandering.
Omdat bij de vorming van een eerdere federale regering niet alleen N-VA maar ook elke gezonde geest (burger) bedrogen is en de 'democratie' een luchtkasteel bleek te zijn.
Van jongsaf ben ik (politiek) gezien al 'a rebel with a cause'. Tegen wereldvreemde koningshuizen en tegen elke vorm van tirannie, verlicht despotisme en onrecht.
Doch met het besef dat iedereen een recht heeft op zijn manier van leven en denken, maar tevens ook moet beseffen dat anderen zich hier tegen kunnen en zullen verzetten.
Wat België betreft, wil ik kort zijn: de splitsing is hoogdringend en onvermijdelijk om alles terug in goede banen te leiden.
Gesjoemel en gesjacher en diverse schandalen in politiek, gerecht, kerk, banken, ... en dit tot in de hoogste regionen waren schering en inslag.
N-VA wil hier verandering in en pleit voor verbetering.
Afwachten is geen optie meer. Verandering NU !

Reden kandidatuur bestuurslid N-VA Brasschaat
Actief meewerken aan de opbouw van een krachtig en rechtvaardig instrument om de beleidslijnen uit te stippelen om deze ook achteraf effectief uit te (laten) voeren.
Geen woorden, maar daden.
Dit alles in overleg met anderen en met respect voor elkaar.
Uit sociaal standpunt voor een veiliger en leefbaarder Brasschaat en dit in rechtstreeks contact met de burger.