Shoppen levert mooie prijzen op

Op 10 maart 2018, over deze onderwerpen: Lokale economie

De winnaars van het kerstshoppen in Brasschaat kregen zopas hun prijzen overhandigd van schepen van Ruimtelijke Ordening Philip Cools. Dit weekend volgen er nieuwe shoppingdagen.

Vijfentwintig gelukkigen kregen prijzen, gaande van een fles wijn tot een cadeaubon van 500 euro die kan worden gespendeerd bij de Brasschaatse winkeliers.

“Maar we gaan door”, zegt schepen Philip Cools (N-VA). “De winkels zijn deze zondag open. De Bredabaan wordt daarom tussen de Bloemenlei en de Lemmélei verkeersvrij gemaakt. De kruispunten blijven wel open. Zowel zaterdag als zondag worden de mensen getrakteerd op kleine pop-upconcertjes van onze academie voor muziek en woord. Zaterdag is er op het Armand Reusensplein in de namiddag een instrumentenmarkt. De leerlingen geven zondag vanaf 17u een concert in de Sint-Antoniuskerk. Zondag viert patisserie Manus bovendien haar 25ste verjaardag. Voor die gelegenheid komen De Romeo's in de namiddag een optreden geven. De klanten kunnen ook een rondleiding krijgen door de bakkerij.”

Copyright © 2018 Concentra - Gazet van Antwerpen - Jan Brys

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is