Genieten van het mooie weer tijdens FamBrass

Op 22 mei 2017, over deze onderwerpen: Cultuur, Gezin

Het was gezellig druk op de Hemelweide in het gemeentepark. Daar vond gisteren de eerste editie van FamBrass plaats, een leuk familiefestival voor groot en klein. Het weer hadden de bezoekers en organisatoren mee. FamBrass is een gemeentelijk initiatief van het Huis ven Het Kind tijdens de Week van de Opvoeding.

"Het thema van dit jaar is 'lachen, huilen, spelen en eten'", zegt cultuurschepen Karina Hans (N-VA). "Met dit nieuwe festival willen we de kinderen een fijne middag bezorgen en het Huis van het Kind wat bekendheid geven. Het Huis van het Kind is de plek waar je als (toekomstige) ouder van jonge kinderen terecht kan voor alle nodige informatie over zwangerschap, kinderopvang, zorg en gezondheid, ontmoeting en opvoedingsondersteuning voor jou en je gezin in Brasschaat", verduidelijkt de schepen.

Veel activiteiten

Op de Hemelweide zijn verscheidene activiteiten georganiseerd. Zo kon je je uitleven op een springkasteel, je kon kijken naar een uilenshow, meedoen aan workshops, luisteren naar verhalenvertellers, spelletjes spelen en wedstrijden Kubb betwisten, en smullen van pannenkoeken, fruit en zo veel meer. Om 16 uur was er ook nog een optreden van Zannemie en de Bende.

Copyright © 2017 De Persgroep Publishing - Het Laatste Nieuws - KCS

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is