Druk thuis al uw ticket af

Op 10 maart 2016, over deze onderwerpen: Cultuur

Het Cultuurcentrum Brasschaat start als eerste in de regio met een online ticketservice voor wie wil reserveren voor een evenement.

Wie een voorstelling van het Cultuurcentrum wil bijwonen, kan dus voortaan vanuit de luie zetel online tickets bestellen, betalen en afdrukken. De bezoeker kan ook zelf een plaats in de zaal kiezen. Er is zelfs de mogelijkheid om een speciale plaats aan te vragen en zo meer. Na de onlinebestelling volgt een bevestigingsmail. Dat kan ook via Smartphone.

“Telefonisch reserveren blijft natuurlijk mogelijk en wie wil, kan zijn of haar ticket aan de vrijetijdsbalie komen afhalen. Maar door het nieuwe systeem maken we het opnieuw nog een stukje gemakkelijker. Het systeem is de voorbije maanden uitvoerig getest op enkele van onze voorstellingen en het staat nu helemaal op punt”, zegt schepen van Cultuur Karina Hans (N-VA). Wie nog met vragen zit, kan de handleiding online raadplegen of even naar de balie komen en daar de nodige uitleg vragen.”

“Dit systeem ontlast onze personeelsleden en er kunnen geen tickets meer verloren gaan. Daar waar men van dit systeem gebruikmaakt, ziet men de verkoop alvast stijgen”, voegt Hans er nog aan toe.

Copyright © 2015 Concentra - Gazet van Antwerpen - Jan Brys

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is