N-VA-familiedag in Wachtebeke

17 september 2017 - 10:00 tot 18:00

Op zondag 17 september is het evenementeneiland van provinciaal domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke helemaal van de N-VA. Het wordt ook dit jaar weer een op-en-top familiedag, met plezier, muziek en ontspanning voor klein en groot. Samen met duizenden andere leden ontvangen we u en uw familie en vrienden vanaf 10 uur ’s morgens te midden van het prachtige domein Puyenbroeck, op het evenementeneiland in de Klaverbladvijver. Dat eiland is die dag exclusief voorbehouden voor de N-VA. En terecht: kinderen, tieners, ouders én grootouders kunnen er genieten van het kinderdorp, de nostalgische kermis met reuzenrad, attracties voor  jongeren (en iets ouderen), begeleide wandelingen, animatie en optredens.

Geniet van lekkere frietjes en sappige hamburgers of ga naar het Italiaanse kraampje voor pizza of pasta. Stort je op de Aziatische snacks of smul van een heerlijke wafel of een ijsje. Er zijn gezellige zithoeken en eetkraampjes op het middenplein.

Programma

10.00 uur: Deuren open
11.00 uur:

Optreden van De Bende met Lisa en Joyce
‘Levend erfgoed’-wandeling

12.30 uur: Speech Bart De Wever
13.00 uur: De Romeo’s Live Tour
14.00 uur:

‘Levend erfgoed’-wandeling
Quiz: Word jij de slimste N-VA’er?

15.30 uur: Optreden van Gers Pardoel
18.00 uur: Einde

Opgelet: Je moet apart inschrijven voor de ‘Levend erfgoed’-wandeling en de Quiz. Dat doe je op mijn.n-va.be/activiteiten

Win één van de honderd N-VA-strandstoelen

Hou uw brievenbus goed in de gaten, want met de uitnodiging voor de familiedag maakt u kans op één van de honderd N-VA-strandstoelen die speciaal voor deze familiedag zijn ontworpen.

Inschrijven

Om mee te genieten van de N-VA-familiedag in Wachtebeke volstaat het om tickets te bestellen. Vooraf inschrijven is immers verplicht. U kunt zoveel mensen inschrijven als u wilt. Dat doet u via ons ledenportaal op https://mijn.n-va.be/familiedag2017/. De kostprijs voor de tickets is 5 euro (voor kinderen tot 12 jaar) of 10 euro. Die krijgt u op de familiedag zelf terugbetaald in de vorm van drankbonnetjes. Tickets voor kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis. Problemen bij inschrijving? Contacteer ons via leden [at] n-va.be of 02 219 49 30.

Vervoer

Vanuit heel Vlaanderen reizen er N-VA-bussen naar Puyenbroeck. Dus ook vanuit jouw regio. Hier vind je alle informatie en opstapplaatsen.