Els Feremans

Lid BCSD

Een beetje over mezelf

Ik ben geboren in 1970, alleenstaand en kinderloos. Tot 2001 heb ik mijn jeugd doorgebracht in Brasschaat, waarna ik verhuisde naar Schoten en later naar Zwijndrecht. In 2014 ben ik teruggekeerd naar mijn roots in Brasschaat. Sinds 2018 ben ik lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst van de gemeente Brasschaat en daarnaast ook bestuurslid van N-VA Brasschaat sinds 2014.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van fietsen, wandelen, reizen, koken en lezen. Daarnaast ben ik in bijberoep actief als consulente voor Victoria juwelen.

Studies en beroepsleven

Ik heb mijn middelbaar onderwijs gevolgd aan het Stella Marisinstituut in Merksem, waar ik eerst de Latijnse richting en later de Economische richting heb voltooid. Vervolgens heb ik hogere studies (A1-Marketing) afgerond aan het Sint-Eligiusinstituut in Antwerpen. Daarnaast heb ik een bachelor health care manager behaald aan SPM in Antwerpen en heb ik nadien nog een masterdiploma in Management in de Gezondheids- en Welzijnssector behaald aan Ehsal Brussel.

Verder heb ik aanvullende opleidingen gevolgd waaronder Lean Leadership aan de Antwerp Management School en projectmanagement. Mijn professionele loopbaan begon in een groepspraktijk van geneesheer-specialisten in Merksem. Sinds 2002 ben ik werkzaam in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, waar ik op verscheidene afdelingen heb gewerkt. Sinds 2012 vervul ik de rol van coördinator van de medische secretariaten van de poliklinische diensten.

Mijn kandidatuur

Tijdens mijn tijd in Zwijndrecht was ik actief als gemeenteraadslid, iets wat ik steeds met veel enthousiasme heb gedaan. Toen ik in 2014 terug naar Brasschaat verhuisde, voelde ik opnieuw de drang om me in te zetten voor de gemeenschap. Onder het motto 'kracht van verandering, de motor van vooruitgang' wil ik met N-VA bouwen aan een samenleving waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, en waarin respect en overleg met anderen belangrijke waarden zijn.

Daarnaast wil ik me sterk maken voor het behoud van onze Vlaamse welvaart. Er mag geen belastingverhoging komen, omdat ik geloof dat hard werken beloond moet worden. Ik sta voor een beleid dat inzet op het versterken van onze economie zonder de lasten voor onze inwoners te verzwaren.