Bob Bouhjar

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben geboren in 1964 en opgegroeid in Antwerpen. Sinds 1986 ben ik inwoner van Brasschaat, mijn partner en ik wonen in de wijk driehoek. Reeds als jonge knaap was ik al heel sociaal voelend, was altijd blij als ik mensen kon helpen. Boodschappen doen, fietsen herstellen en toen ik ouder werd auto’s. Het herstellen van auto’s is dan later ook mijn beroep geworden. Als meer dan 30 jaar ben ik zelfstandige carrosseriehersteller.

Mijn vrije tijd vul ik graag in als vrijwillige brandweerman in het korps van Brasschaat. Mensen in nood helpen, welke nood dan ook, dat vind ik belangrijk!

Sporten is voor mij een ideale vrijetijdsbeding. Ik ben een fervente duiker, ga graag fitnessen en fietsen. Omdat sporten zo belangrijk is, zet ik mij ook in om anderen, kinderen en volwassenen, aan het sporten te krijgen en houden. Zo maak ik deel uit van de organisatie van de Triatlon Brasschaat en ben ik lid van de raad van bestuur van VZW Sport Plus. Je kan maar een gezonde geest ontwikkelen als je voldoende sport. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat sporten, in onze huidige maatschappij, een belangrijk rol moet blijven spelen. Stress en aandoeningen verminderen hierdoor! Belangrijk dus en een prioriteit voor mij!

Politiek draagt al meer dan 20 jaar mijn interesse weg. Ik koos dan ook resoluut voor N-VA omdat ik mij absoluut kan vinden in de visie die zij uitdragen. Zo kan ik alleen maar toejuichen dat we eindelijk een punt hebben bereikt waarbij we zorg dragen voor milieu, klimaat, lonen, lokale economie maar zeker ook voor onze bevolking en onze kinderen. Die laatste zijn bepalend voor onze toekomst. Binnen onze lokale afdeling maak ik deel uit van het bestuur en maak ik ook binnen het bestuur deel uit van het organisatiecomité, al noemen wij het liever ‘het feestcomité’. Wij zorgen als feestcomité, dat onze leden en bestuursleden af en toe kunnen genieten van een goed ontbijt, een heerlijk eetfestijn en een waanzinnige nieuwjaarsreceptie. Dit wil ik graag blijven doen voor de burger, de samenleving maar ook voor éénieder die mee deel uitmaakt van onze N-VA familie.