Moerkerke En De Vrouwen

Op 18 maart 2017, over deze onderwerpen: TV-columns door Carl Huybrechts
Cathérine Moerkerke

Paul Jambers heeft het allemaal voorgedaan, en dus klonk ook de inleidende tekst van Cathérine Moerkerke Jamberiaans : “Ik heb een zwak voor vrouwen die aparte keuzes maken in hun leven. Ik ga op zoek naar hun verhalen. En die vind ik in de erotische sector!” Moerkerke oogt in een omgeving waar sprake is van een streepje bloot of een vleugje seks over het algemeen vrij preuts, of beter: ongeschoold. Maar nieuwsgierig is ze wel.

Van Bieke, een spectaculair getatoeëerde  mevrouw met een erotisch bedrijfje ‘in het rustige Brasschaat’, wilde Cathérine weten wat een erotische massage precies inhoudt. “Na een lekkere ontspannende massage kiest de klant voor een bodyslide, waarbij de lichamen met wat olie ertussen over elkaar gaan, of voor een tantramassage. Daarbij gaat de dame de erogone zones iets sneller prikkelen en dan probeert ze het hoogtepunt een paar keer uit te stellen. Als ge dat goed kunt krijgt ge eigenlijk een spetterend orgasme”, zei Bieke. Cathérines verbeelding raakte geprikkeld. “Alles gebeurt dus met de handen?” vroeg ze op journalistieke toon. “Ja, maar ’t is geen Thaise massage met happy ending, want dat kan een man eigenlijk zelf. Dit is heel intensief zodat de man niet merkt dat hij een manueel hoogtepunt krijgt met de handen.” “Maar is het altijd met de handen?” drong Cathérine obsessief aan. “Van penetratie is geen sprake” glimlachte Bieke, “dan zouden we hier aanzetten tot prostitutie en dat mag niet.” Ook de prijslijst werd besproken. 150 Euro voor een uur. Een klant had eens gevraagd om een tantramassage van een kwartier voor 40 euro. Bieke had geantwoord “Mijnheer, we zitten hier niet in den Aldi”.

Cathérine liep rood aan toen ze van Anaïs, een Limburgse escortemadam, een demonstratie kreeg hoe je met een eenvoudige rekker in een handomdraai een penis en bijhorend scrotum kan afbinden, waardoor het genot aanzienlijk verhoogd wordt. Anaïs gaat niet in op voorstellen van klanten om samen uit eten te gaan: “Je hebt mannen die op het wc in een restaurant speciale dingen willen doen waar ik niet voor opensta.” De eerste woordspeling was gelanceerd. Ze had in de afgelopen twee jaar wel zeker duizend mannen bediend. Ze was druk-druk-druk  en kwam vier uur te laat op een afspraak met Cathérine. Die sprak begrijpend “Je hebt echt wel een gaatje voor ons vrijgehouden…Het was waarschijnlijk een klant die je niet kon laten schieten”.

Het zal wel aan mij liggen, maar dat vind ik heel geestig.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is