Journalist praat over Amerikaanse verkiezingen

Op 16 september 2016, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking
Donald Trump en Hillary Clinton

De Brasschaatse N-VA nodigt journalist Steven De Foer uit voor een aperitiefgesprek over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het gesprek vindt komende zondag plaats in het kasteel.

Steven De Foer is journalist en specialist buitenlandse politiek. Het is intussen het 39ste aperitiefgesprek dat N-VA organiseert. De Foer komt de toehoorders wegwijs maken in het verbazende spektakel dat de aanloop naar de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen biedt. Tijdens de campagne laten de kandidaten Trump en Clinton geen spaander van elkaar heel. Wie er het fijne van wil weten, kan zondag terecht in het kasteel om 11u.

Intussen werd ook al een volgende gast vastgelegd. Op zondag 11 december is N-VA-politica Zuhal Demir aan de beurt. Zij wordt aangekondigd als een van de pronkstukken van N-VA. De Brasschaatse N-VA is al enkele jaren bezig met het organiseren van deze aperitiefgesprekken. Vaak zijn het politici van N-VA-signatuur die worden geïnterviewd, maar ook mensen die politiek ongebonden zijn komen dus aan bod.

Copyright © 2016 Concentra - Gazet van Antwerpen - Jan Brys

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is