Jan & Alleman was een topdag! [FOTO'S]

Op 28 augustus 2017, over deze onderwerpen: Jan & alleman
Behendigheidsproeven op de fiets

Zondag 27 augustus was een van de mooiste en warmste dagen van de zomer. Goed gezien van onze werkgroep Jan & Alleman om de vijfde editie van dit event precies dan te plannen. Heel veel volk, heel veel kinderen, heel veel plezier en heel veel dorst. Dat kwam het goede doel goed uit: we schenken de opbrengst dit jaar aan OLO, meer bepaald aan het project tandverzorging voor kansarme en verwaarloosde kinderen.

Wat een topdag. Natuurlijk was Pivolté weer van de partij, maar de acrobaten van AcroIIGym stalen de show. De lenige Brasschaatse jeugd zweefde door het zonovergoten zwerk alsof de zwaartekracht geen vat op hen heeft. Toch minder dan op, bijvoorbeeld, een stralende Jan Jambon, die de J&A-trofee voor de derde keer overhandigde aan de team van Maria-ter-Heide. Het team van de begeesterende ploegleider Diane Jacobs mag het kunstwerk dan ook houden. Jan & Alleman staat als een huis, het is een vaste en toffe afspraak voor alle Brasschaatse families.

Voor de volledigheid publiceren wij de uitslag, met een speciale vermelding voor onze ondervoorzitter Patrick Campenaerts en zijn zoon die met brio de sportquiz wonnen.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is