Iedereen beweegt!

Op 19 mei 2021, over deze onderwerpen: Sport

In haar zoektocht naar nog meer beweeguitdagingen kwam onze schepen van Sport, Adinda Van Gerven, in contact met de #Ipitupbeweegbank (*). De waaier van beweegmogelijkheden die deze bank biedt voor iedereen, van jong tot oud en van rustende wandelaar tot competitieve sporter, transformeerde onze schepen tot een enthousiaste ambassadeur van deze bank.

Brasschaat telt vandaag 3 beweegbanken (speelterrein Zegelei, Park van Brasschaat aan de Remise, sportcentrum Peerdsbos). In het najaar zullen er ook Sport Overdag-initiatiecursussen aan de bank gegeven worden. Gemeenteraadsleden Hedwig Van Baarle en Bart Thijs testten deze bank alvast uit. ‘Verrassend, uitdagend, innovatief, speels, sociaal,… ‘. Beide raadsleden waren zeer enthousiast.

Onder het motto #IedereenBeweegt ook in Brasschaat, moedigen we jullie aan om onze beweegbanken te ontdekken en te ervaren.

* De Ipitup beweegbank kreeg recent een ‘good practice’ erkenning van de Europese Commissie omwille van zijn innovatieve ontwikkelingen om sport en bewegen te promoten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is