Gelukwensen van onze burgemeester

Op 29 december 2017, over deze onderwerpen: Burgemeester

Beste Brasschatenaar, ik kijk met veel plezier terug op 2017. Ook dit jaar kreeg ik weer de kans om velen van jullie te ontmoeten op allerlei mooie feestmomenten in de gemeente.

Wat me steeds weer opvalt en wat ik enorm apprecier, is de in zet van de vele Brasschatenaren voor hun gemeente. Elk gesprek, elke bijeenkomst voel ik de gedrevenheid en inzet voor een mooi veilig en groen Brasschaat.
2018 wordt op dat vlak niet anders. Het laatste jaar van deze legislatuur zullen een aantal projecten gefinaliseerd worden die Brasschaat nog mooier en leefbaarder zullen maken.
Ook bij de krant Het Nieuwsblad is men daar lang onderzoek achter gekomen. In de gemeentetest staan we op top 30 van alle Vlaamse gemeenten. En daar mogen we in elk geval trots op zijn! Dat is een pluim op de hoed van iedereen. Niet alleen voor het bestuur, maar voor alle medewerkers in de gemeente en ook voor jou burger. Het gevarieerde aanbod van cultuur en sport doet Brasschaat leven, 365 dagen per jaar.
Waar het in ieders leven uiteindelijk om draait, is geluk en gezondheid voor ieder van jou en je familie. Datb wens ik jou van harte toe voor 2018.

Ook vanwege het voltallige gemeentebestuur een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Koen Verberck
waarnemend burgemeester

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is