Campus Coppens is klaar

Op 14 maart 2017, over deze onderwerpen: Lokale economie, Ruimtelijke ordening
Campus Coppens

Door een herbestemming van gronden en gebouwen is de nieuwe Campus Luitenant Coppens in de Ruiterijschool nu voltooid. Wat in 2009 begon als een renovatie van de vroegere legerkazerne, is vandaag uitgegroeid tot een volwaardig bedrijventerrein waar zo'n duizend mensen aan de slag zijn.

Titelvoerend burgemeester Jan Jambon (N-VA) en bevoegd schepen Dirk de Kort (CD&V) staan sinds 2009 aan de wieg van bedrijventerrein Campus Lt. Coppens. Het doel was om bedrijven op de site van 6,4 hectare de kans te geven zich in een aangename en groene omgeving te vestigen. Na een marktbevraging ontwikkelde Van Roey Vastgoed een belangrijk deel van de site. Nog geen acht jaar na de start van het project blijft nog slechts 2.500 vierkante meter kantoor en 1.300 vierkante meter magazijn beschikbaar.

Voor heel wat bedrijven zoals Hallmark, Lego, Vulpia en Pronails is de ligging van de Campus ideaal: goed bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto, ook tijdens de geplande werkzaamheden op de Antwerpse Ring.

Copyright © 2017 De Persgroep Publishing - Het Laatste Nieuws - KCS

Campus Luitenant Coppens vanuit de lucht.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is