Klachten over hangjongeren, rioolputjes en parkeerverbod

Op 5 september 2015, over deze onderwerpen: Communicatie

De communicatiedienst kreeg in het eerste semester van dit jaar heel wat meer meldingen te verwerken dan tijdens het eerste semester van vorig jaar.

Volgens schepen van Communicatie Luc Sevenhans (N-VA) is dit voor een stuk te wijten aan het bermparkeren dat sinds kort in de gemeente is verboden.

"We moeten ook toegeven dat er een achterstand is in het beantwoorden van de meldingen. Dat is te wijten aan een personeelsgebrek bij de communicatiedienst", voegt hij er aan toe.

34,9 procent van de meldingen gingen over straatbeeld en openbare werken. Vaak gaat het dan over de toestand van de wegen, zoals losliggende tegels, verzakte trottoirs en rioolputjes.

Over verkeer en veiligheid ging twintig procent van de meldingen. Dat ging dan vaak over de sensibiliseringscampagne die werd gevoerd naar aanleiding van het parkeerverbod op onverharde bermen.

De communicatiedienst kreeg ook nog meldingen over loslopende honden in het park en overlast van jongeren in de omgeving van het Antverpia-gebouw in Mariaburg.

Copyright © 2015 Concentra - Gazet van Antwerpen - Jan Brys

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is