Patrick Campenaerts

Ondervoorzitter N-VA Brasschaat

Geboren op 8 maart 1963 in Antwerpen als echte sinjoor heb ik gans mijn jeugd doorgebracht in wat Bart De Wever terecht noemt de schoonste 'stad' van Vlaanderen. Opgegroeid in een warm gezin met vader, moeder en 2 jongere broers.

Al gauw werden we met zijn drie gek van zwemmen en niet al te veel later van waterpolo. De ontwikkeling naar topsport was dan ook de volgende stap met een rijke carriere aan titels, selectie OS Moskou 80, nationaal team en op het eind succesvol waterpolocoach van ondermeer Brasschaat waterpolo.

Boekhouding gestudeerd doch geen minuut uitgeoefend en meteen in een verkoopfunctie beland later evaluerend naar diverse managementfuncties afwisselend als Algemeen directeur of Commercieel Directeur. Dit voornamelijk in 2 diverse markten, eerst in de verzekeringssector en nu sinds 1997 in de IT sector voornamelijk software gerelateerd. Vandaag verantwoordelijk voor sales en business Solutions bij Cipal IT Solutiions NV.

Reeds 28 jaar gelukkig gehuwd met Rika werkend in de financiele sector bij een bank en 2 pracht van kinderen Margot (°1987) en Arnaud (°1991).  De sportmicrobe zat er ook bij hen vrij snel in. Margot danste in diverse stijlen zoals Jazzdance, Hip Hop, Irish dance op semi professioneel niveau en Arnaud speelde gedurende 8 seizoenen bij ons aller geliefde “Beerschot” op nationaal niveau. Margot studeerde ondertussen af Bachelor Toerisme en recreatiemanagement en Arnaud is bezig met Universitaire studie rechten. In 1987 maakten we de beslissing om naar de schoonste 'gemeente' van Vlaanderen te komen wonen, een beslissing die we ons nooit hebben beklaagd want Brasschaat is een belangrijk deel van ons leven geworden ondertussen. Ik heb dan ook met plezier de campagne geleid van afgelopen gemeenteverkiezing 14/10/2012 en mede mijn steentje bijgedragen om deze prachtige gemeente ook de verandering te geven die het verdient.

Jarenlang heb ik zoals zovele Vlamingen de tanden geknarst op zoveel onkunde en zoveel gestuntel op federaal vlak. Reeds een aantal jaren volgde ik N-VA en zijn programma wat tenslotte geleid heeft naar het feit dat ik me vanaf eind 2011 ook echt ben beginnen engageren voor de partij. Ik ben blij en fier daar ondertussen een deel van te kunnen uitmaken en ben ervan overtuigd dat N-VA de enige oplossing is voor Vlaanderen en om ondermeer het juk van de PS af te kunnen werpen. Mijn familie en kinderen wonen in Vlaanderen en we dienen met zijn allen terecht bezorgd te zijn voor hen, ik droom er dan ook van ooit in een land te kunnen leven dat ook zal functioneren. Met N-VA zijn we op goede weg....op naar de moeder aller verkiezingen in 2014 !