Kristel Geubels

Gemeenteraadslid

privé
Ik ben sinds vorig jaar opnieuw gehuwd en heb uit mijn vorige huwelijk 2 dochters, Jolien 14 jaar en Fleur 11 jaar. Sinds ik gehuwd ben in 2011 heb ik er tevens een zoon van 14 jaar bij gekregen zijnde Willem.

school, studie
Ik heb tot mijn 18de school gelopen in Brasschaat, in het GIB en heb later communicatiewetenschappen gestudeerd in Antwerpen.

Kristel kwam niet meer op bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

(meer dan een) hobby
Sinds mijn elfde tot mijn 22ste heb ik heel veel aan windsurfen gedaan en zelfs op zeer hoog niveau met het doel deel te nemen aan de Olympische Spelen van Barcelona in 1992.

professioneel
- voltijds Operations Manager in een hotel in Antwerpen
- sinds 2007 gemeenteraadslid.

Vlaamsgezind
Met de paplepel ingegeven gezien ik reeds tijdens het beoefenen van topsport steeds lid was van Vlaamse federaties. Op dit ogenblik, met 3 opgroeiende kinderen , ben ik ervan overtuigd dat Vlaanderen heel belangrijk is en de toekomst voor onze kinderen betekent. 

specifieke interessedomeinen in de Brasschaatse politiek

  1. Mijn interesses liggen natuurlijk in de eerste plaats bij de sport, gezien mijn verleden maar zeker ook nu mijn kinderen tieners zijn en heel veel sport kunnen en mogen beoefenen. Wij moeten zorgen voor een steeds up to date infrastructuur, de jeugd doet de rest.
  2. Laat Brasschaat een gezellige, veilige gemeente blijven ZONDER tram, waar iedereen op een leuke en veilige wijze kan genieten van de mooie dorpskern en zorgeloos kan winkelen.