Jong en oud geniet van Day Before Tomorrow

Op 22 juli 2017, over deze onderwerpen: Burgemeester, Cultuur

De vijfde editie van dancefestival The Day Before Tomorrow (TDBT) lokte eergisteren weer duizenden muziekliefhebbers naar het idyllische kasteelpark van Brasschaat. Opvallend: het kleine broertje van Tomorrowland trekt een heel gemengd publiek aan.

In de late namiddag waren op de festivalweide vooral de erg jonge mensen aan het feest. Zo lieten Michaela, Lola, Manon, Emma, Jinke, Ans en Severine - een groep zeventienjarige vriendinnen uit Gooreind - zich niet afschrikken door de regen die er bij momenten uit de lucht viel. "Voor Tomorrowland zijn we nog te jong, maar dit is een perfect alternatief", zeiden de meisjes. Ook Dario Druyts (15) uit Brasschaat en zijn vrienden genoten met volle teugen. "Het is dicht bij huis, de muziek is goed en de meisjes zijn mooi. Wat wil je nog meer?", klonk het.

Naast al die piepjonge festivalgangers vielen er toch ook een paar iets oudere te spotten. Waarnemend burgemeester Koen Verberck (N-VA) was er daar één van. En de burgemeester was niet alleen naar het park te afgezakt om vanuit zijn functie een oogje in het zeil te houden. "Ik kan veel muziekstijlen appreciëren en dance is er daar één van. Dankzij mijn kinderen - die hier ook ergens rondlopen - ben ik min of meer mee met de nieuwste trends in muziekland", knipoogde Verberck.

Copyright © 2017 De Persgroep Publishing - Het Laatste Nieuws - KDC

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is