“Eindelijk fitnessen”

Op 8 oktober 2016, over deze onderwerpen: Burgemeester, Sport
5 miljoenste bezoeker Sportoase Elshout

Linde Vandeneynde uit Brecht werd gisteren blij verrast bij haar wekelijkse zwembeurt. Als vijf miljoenste bezoeker van Sportoase Elshout werd ze overladen met geschenken.

Schepen van Communicatie Iefke Hendrickx (N-VA Schoten) en burgemeester van Brasschaat Koen Verberck (N-VA) hadden ook een attentie bij. Stephan Willems, centrummanager van het intergemeentelijke sportcomplex, had het mooiste geschenk bij: een jaarabonnement ter waarde van 672 euro. “Wauw. Ik kom gemiddeld twee keer per week baantjes trekken. Ik overwoog al langer om ook de fitness eens uit te proberen, maar de prijs weerhield me er van. Dat probleem is nu van de baan. Ik denk dat ik ook nog wel een keer extra kan komen zwemmen”, maakte Linde meteen goede voornemens.

“Ik weet wel dat er in Hoogstraten recent ook een Sportoase is geopend, maar ik woon in deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor en Elshout blijft dichterbij. Bovendien vind ik hier alles wat ik zoek en het is er proper.”

Nieuwe toestellen

Sportoase Elshout was na Philipssite in Leuven de tweede Sportoase die openging. Dat gebeurde op 28 januari 2006. “Uitbreidingen van de infrastructuur staan niet op het programma, maar volgend jaar wordt de fitness volledig ingericht met nieuwe toestellen. De verstelbare zwembadbodem vervingen we vorig jaar en die lijkt goed te werken”, aldus Willems.

Copyright © 2016 Concentra - Gazet van Antwerpen - Jan Auman

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is